Wat is een Philips multicooker en wat kun je ermee

koken

Misschien heb je al wel eens van de Philips multicooker gehoord? Het is een heel erg handig apparaat wat steeds meer mensen in hun keuken hebben staan. In dit artikel willen we het eens hebben over de apparaat en wat uitleg geven over wat je er nu precies mee kunt doen. De multicooker is een elektrisch apparaat waar je een hoop gerechten mee kunt maken.

Vooraf instellen geeft mogelijkheden

kokenHet leven van iedereen is tegenwoordig erg druk, er is veel te doen. Het koken schiet er daarom nog wel eens bij in. Natuurlijk kun je iets gaan halen of bestellen, maar mensen willen toch liever de gezonde keuze hebben en zelf koken met verse ingrediënten.

Met de Philips multicooker is het mogelijk in de avond al een maaltijd voor te bereiden en deze automatisch klaar te maken als je bijvoorbeeld net thuis komt uit je werk. Door de instelbare 24 uurs klok kun je eenvoudig van te voren alle voorbereidingen treffen.

Gerechten warm houden met de multicooker

Het automatisch gerechten klaarmaken met de multicooker is natuurlijk een leuke optie, maar de multicooker kan ook gerechten warm houden. Fijn natuurlijk als je met meerdere mensen van het avondeten wilt genieten op verschillende tijdstippen. Als de vrouw een heerlijke maaltijd heeft klaargemaakt maar de man staat nog in de file, dan kan de maaltijd gemakkelijk warm gehouden worden met de Philips multicooker. Super handig natuurlijk en zo kun je altijd een warme verse maaltijd voorschotelen.

Gemakkelijk schoonhouden

Het koken met de multicooker is natuurlijk heel gemakkelijk, maar het is ook wel belangrijk dat de multicooker eenvoudig schoon gehouden kan worden. Gelukkig is dat het geval. De binnenpan is namelijk vaatwasser bestendig en ook voorzien van een anti aanbaklaag. Zo kun je de multicooker dus eenvoudig schoonhouden en hoef je niet op de letten dat deze niet in de vaatwasser kan. Hoe handig is dat!